varde-lejligheder.dk: Lejlighed i Varde

Lejlighed i Varde

Om Varde

Varde er en by med beliggenhed i Sydvestjylland, omkring 15 kilometer nord for Esbjerg, og har 13.989 indbyggere i 2019. Byen ligger ved Varde Å, og bymidten er præget af et gammelt købstadsmiljø. Varde er velbesøgt som både ferie- og turistby om sommeren, da afstanden til Vesterhavet ikke er særlig stor fra byen.

 

Virksomhed i Varde

Blandt Varde kommunes større virksomheder finder vi bl.a. Nobia, som herunder omfatter køkkenmærkerne HTH og Invita, og som har helt op mod 2.000 medarbejdere i Danmark. Derudover findes Fibervisions, som er global leder i bikomponente fibre til alt fra fiberplader til teposer.

 

Værd at besøge i Varde

-          - Tirpitz

-          - Otto Frello Gavlmaleri

-          - Blaavand Beach

-          - Blåbjerg Stenen

-          - Esehusene I Nymindegab

 

Vardes geografi

Varde er en by med beliggenhed i Sydvestjylland, omkring 15 kilometer nord for Esbjerg, og har 13.989 indbyggere i 2019.

 

Links om Varde

-          Om Varde på Wikipedia

-          Link til Varde Kommune

-          Kort over Varde

-          Visit Varde

-          Erhvervslokaler i Varde

-          Søg erhvervslejemål i Varde

Søger du bolig? Som bolig-søgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

Søger du lejlighed?

Leder du efter en ny lejlighed - ejer-, andel- eller leje? Så kan vi hjælpe. I højre side kan du oprette en søgning efter lejlighed til leje eller lejlighed til salg. Du kan også se en oversigt over de mange ledige lejligheder på markedet lige nu.